• 0888557155
  • momchilmarchev@gmail.com

Обграждайте се с правилните хора !!!

Обграждайте се с правилните хора !!!

FriendsПрез годините прекарах безкрайни часове, мислейки върху това, какво е необходимо за да постигна финансова независимост, да разполагам с времето си и да живея в настоящето. Формулата е в някаква степен различна за всеки индивид, тъй като ние сме точно това, индивиди. Все пак, някои общи елементи биват споделяни като нужни за целта от тези, които достигат до поставените си високи цели.
…………………

След изучаване на доктрините на различни водачи, милионери и други успели индивиди, изкристализират три елемента с голямо въздействие, които трябва да се вземат под внимание: безусловна лична отговорност, вярност към избраната общност и неотслабващо желание.
Изглежда че представителите на мнозинството в нашето общество са изградили защитен механизъм, който им позволява да дават погрешни указания за резултатите, които самите те не са успели да постигнат. Това явление често се споменава като „игра на обвинения”. Винаги има външно влияние, условие или събитие, което ги тласка към провал. Затова трябва да разгледате в детайли собственото си положение. Правя ли и аз същото? В много ситуации аз лично съм постъпвал точно така, особено в разговорите със самия себе си. Налагаше се да се препрограмирам и да се изключа от мнозинството. Трябва да оперирам с разбирането, че съм единственият, който определя личните си резултати. Препятствия ще има, но да се убедя че ще ги преодолея, зависи само от мен самия. Ако се придържате към подобен начин на мислене, ще предотвратите появата на извинения и ще увеличите успеваемостта си десетократно. А сега остава да се обградя с хора, които споделят този начин на мислене.
…………………….
Много от нас имат приятели и поддържат връзки с хора, които всъщност отнемат от нас способността да постигаме целите и домогванията си. Това също е във възможностите ни за контрол, и ще определи дали можем или не да останем фокусирани и да поддържаме правилният начин на мислене. Не казвам, че трябва да изоставите всичките си приятели, но може би е добра идея да ограничите времето, което прекарвате с тях, докато работите върху постигането на целите си. Търсете хора със сходни интереси, цели и гледни точки, които ще ви помогнат да се фокусирате. Взаимодействайте си и споделяйте с тези хора, обменяйки идеи как да постигнете желаните резултати. Това външно влияние, в съюз с вътрешната ви нагласа, ще засили и затвърди новият начин на мислене.
…………………………..
Силата на вътрешното ви желание е в директно съотношение с вашето „защо”. Какво е това, което ви подтиква да постигнете тази цел? Каквото и да е то, трябва да е нещо, което не бихте оставили по никакъв начин да си отиде. Това „защо” най-вероятно е предмет на силно, приоритетно за вас увлечение, нещо за което сте готови да се борите, и което ви дефинира като личност. Дълбочината на това „защо” ще подхрани желанието и усилията ви към изграждането на личността, в която е нужно да се превърнете, за да постигнете успех. Това ще бъде вашият вътрешен център, ядрото, от който израства всичко останало, така че отделете нужното време, за да го разберете правилно. След генерирайте активно действие в подкрепа на вашето „защо” и не позволявайте на нищо да ви спре, преди да го обосновете.
…………………………….
Както всички знаем, има няколко добри въпроса, които трябва да повдигнем докато говорим за това, какво е необходимо, за да извлечем максимума от живота който създаваме. Тези въпроси са само няколко, но имаха огромен ефект върху личните и професионалните ми постижения. Ако търсите общност, която помага на другите да постигат целите си и да прилагат тези принципи в своя ръководен от дома бизнес, погледнете нашия уеб сайт.

admin

Leave your message