Изработка на сайт

Уеб дизайн : Изработка на уеб сайт

Аз ще проектирам, оптимизирам и изработя вашия перфектен уебсайт

Зашеметяващите  дизайни на уебсайтове могат да изглеждат страхотно, но никой няма да остане в него, ако е функционално безполезен. Но сайт, включващ професионален уеб дизайн без излишни украшения или вкус, няма да бъде погледнат, къде е баланса.

Аз вярвам в изработката на уебсайтове, които балансират визуална привлекателност и лекота на използване. Аз вярвам в изработката на сайт, който е визуално завладяващ и еднакво функционален и използваем за посетителите.

Аз съчетавам усъвършенствана стратегия за SEO оптимизация с изработката на красив дизайн и добра ползваемост. 

Преследвайте целта с моите услуги за изработка на сайт. Уеб дизайнът трябва да вдъхновява и свързва марките с потребителите. Аз отговарям на вашите желания и цели, като гарантирам, че вашият сайт поддържа последователно идентичността на марката. Аз съм разработчик на уеб сайтове, ориентиран към SEO и мога да разработя за вас зашеметяващо уеб присъствие, което ангажира потребителя и прилага ефективна стратегия за SEO оптимизация на търсачките.

Да започваме

Готови ли сте да си сътрудничите с нас? Говорете с мен днес за вашата оферта!

Свържете се с мен

СИСТЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО (CMS). ОСТАНЕТЕ ОРГАНИЗИРАНИ С CMS

Смятаме, че да променяте съдържанието на сайта си сами е добра идея и отговаря напълно на съвременните нужди. CMS може да ви даде пълен контрол върху вашето онлайн присъствие и дизайн на уеб страница.

За да настъпи действителна промяна, имате нужда от инструментите. Аз с удоволствие ще ви ги предоставя. В допълнение, малко фрийлансъри за изработка на сайт ще работят в рамките на вашата съществуваща CMS и да ви позволят да опресните съдържанието на вашия сайт, като същевременно поддържате познатия дизайн и работен процес на вашия сайт.

 

РАЗРАБОТКА НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ. ОФОРМЕТЕ УЕБСАЙТА СИ СПОРЕД МАРКАТА СИ

Аз като експерт по изработка на сайт имам високи стандарти. Използвам водещи техники за изработка на сайт, за да гарантирам, че вашият нов дизайн на уебсайт за електронна търговия изглежда страхотно, функционира добре и ви дава максимална възвръщаемост на инвестициите. По този начин привличате клиентите към вашия продукт и затваряте продажбата. Използвайки моите услуги за уеб разработка за уебсайтове за електронна търговия, фирмите могат да очакват нов отзивчив и завладяващ дизайн, креативно показващ ценностите на компаниите и хвърлящ светлината на прожекторите върху вашите продукти.

Стартирайте магазина си и заработете онлайн изработка на уебсайт за електронна търговия. Изпитайте лекотата на използване на най-популярните платформи за изработка на уебсайтове за електронна търговия, включително Presta Shop, Open Card и WordPress with WooCommerce.

ВАШИЯТ УЕБ СПЕЦИАЛИСТ

Уеб дизайн и разработка

От разработчик, на която можете да се доверите

Изработка на сайт и SEO принципи

Изработката на сайт винаги е била динамична, но в днешния бързо развиващ се дигитален пейзаж интегрирането на SEO принципите още от фазата на разработка е по-решаващо от всякога. Когато изработката на сайт и SEO оптимизацията работят в паралел, това гарантира, че визуално привлекателният уебсайт се представя добре в класациите при търсене.

1. Mobile-First Design : С повече потребители, които имат достъп до уебсайтове от мобилни устройства, Google възприе подход за приоритетно индексиране на мобилна версия. От съществено значение е да се гарантира, че уебсайтовете са отзивчиви и удобни за мобилни устройства.
2. Скорост на сайта : Скоростта на уебсайта е от първостепенно значение. Използването на ефективни практики за кодиране, оптимизирането на изображения, използването на кеширане на браузъра и намаляването на времето за реакция на сървъра са жизненоважни за потребителското изживяване и SEO оптимизацията.
3. Семантичен HTML : Използването на подходящи HTML тагове (като заглавия) не само осигурява по-добра структура за вашето съдържание, но също така помага на търсачките да разберат йерархията на вашето съдържание.
4. Сигурни и достъпни уеб сайтове: Осигуряването на достъп до даден сайт за потребителите и търсачките е от решаващо значение. Освен това търсачките предпочитат защитени сайтове (тези, които започват с HTTPS).
5. Оптимизирани медии : Разработчика трябва да оптимизира изображенията и видео клиповете. Това означава да използва правилните формати, да ги компресира без загуба на качество и да предостави алтернативен текст за изображения.
6. Чисти URL структури : URL адресите трябва да са лесни за четене и да дават представа за съдържанието на страницата. Това е не само удобно за потребителя, но и за SEO оптимизацията.

Модерна уеб разработка при мен

Аз съм в челните редици на тези технологични промени – множество езици за програмиране, технологии за бази данни и авангарден компютърен хардуер, аз съм сме подготвен да се ориентирам в бързо променящия се терен на уеб дизайна / изработката на сайт.

Специализиране в разработката на WordPress : Въпреки че WordPress остава моя силна страна, предлагайки своята уникална комбинация от удобство за потребителя и здравина, аз владея повечето основни платформи. Независимо дали става въпрос за Joomla, Drupal или персонализирани решения, аз разполагаме с експертен опит, готов да се погрижа за конкретни нужди.

Използване на най-новите стратегии за изработка на сайт : С моите насоки като експерт, вашият уеб сайт няма да бъде просто още едно онлайн присъствие, а съчетание от модерна естетика на дизайна, авангардни функционалности и несравнимо потребителско изживяване. Подчертавам:

  • Дизайни, ориентирани към потребителя : Приоритизиране на потребителската пътека за подобряване на ангажираността и намаляване на степента на отпадане.

  • Интерактивни елементи : Ангажирайте потребителите с анимации, ефекти и динамично съдържание.

  • Стратегическо разположение на съдържанието : Въз основа на топлинни карти и потребителско поведение, гарантирайки, че най-важното съдържание получава вниманието, което заслужава.

В дигиталната ера уеб сайтът е повече от просто присъствие; това е идентичността на марката, нейната визитна картичка за света. С моята комбинация от опит в изработката на сайт и разбиране на SEO оптимизация, аз гарантирам, че вашият уеб сайт ще се открои пред конкуренцията.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

FAQ

Няма един-единствен отговор на този въпрос. Дизайнът на уебсайт се оферира според нуждите на всеки отделен проект. Всеки уебсайт е уникален и изисква различни компоненти; аз проектирам и разработвам персонализирани уебсайтове специално за вашия малък и среден бизнес. Ще задам много въпроси, ще оценя вашите нужди и ще ви дам оферта въз основа на тази оценка. Повечето от сайтовете, които правя са в диапазона от 800 – 3000 лв., но могат да бъдат повече или по-малко в зависимост от нуждите.

Средното време за изпълнение е от две до пет седмици, но темпото на всеки проект се определя от всеки клиент. Колко информация можете да предоставите по време на началните етапи, наличността ви за обратна връзка, колко скоро съдържанието е готово – всичко това влияе върху скоростта на завършване. Нуждите от функционалност също могат да играят роля – разработването на по-сложни сайтове ще отнеме повече време.

Да, WordPress е страхотна система за управление на съдържанието, която сега захранва повече от 30% от мрежата. Неговият огромен пазарен дял се дължи на неговата гъвкавост и лекота на използване. Не се притеснявайте, аз ще ви науча как да го управлявате и ще ви помогна по пътя към успеха.

Не! Работа с клиенти от цял ​​свят. Работя дистанционно, което ми позволява да намеря най-добрите варианти за успеха на вашия бизнес, като пестя максимално вашето време.

Да. Харесва ни, когато нашите клиенти поемат контрола над уебсайта си и се научават да го управляват сами. 

Ние можем! Аз предоставям постоянна поддръжка за много от нашите клиенти. Вижте нашите пакети за поддръжка на WordPress.

Абсолютно! Наличието на удобен за мобилни устройства уебсайт е по-важно от всякога! Аз работя усилено, за да гарантирам, че вашият уебсайт изглежда страхотно на различни устройства.

За повечето проекти се правят равни плащания в началото и в края на проекта, но аз мога да се съобразя с вас, да да съставим график на плащанията, който отговаря на вашите нужди. Аз разбирам, че това е голяма инвестиция и искам да ви помогна да планирате разходите по всякакъв възможен начин.

Много! Вашият принос и обратна връзка са от решаващо значение за този процес. Ще започна с много въпроси относно вашите нужди, предпочитания, желания и ще работя с вас, за да разработим правилния външен вид и функционалност.

Обикновено това сте вие. Вие сте експертът във вашия бизнес, така че обикновено е най-добре да идва от вас. Ако имате нужда от помощ, мога да напиша оригинално съдържание срещу допълнително заплащане.

Хостингът е супер важен! Когато става въпрос за хостинг, получавате това, за което плащате, може да е при мен. 

Аз съм само на един имейл разстояние! Тук съм, за да ви помогна, колкото имате нужда, и няма да изчезна, след като сайтът бъде пуснат. Правя това от много години, така че няма да хода никъде скоро.