Копирайтинг

Копирайтинг услуги

  • Обичате ли да говорите за бизнеса си, но не можете да намерите правилните думи, когато седите пред клавиатурата? 
  • Смятате ли, че без значение колко пъти пренаписвате текстовете си, те никога не звучат съвсем правилно?
  • Имате ли безкраен списък от проекти, които очакват вашето внимание и съставянето на умни изречения просто не е най-доброто използване на времето ви?

Не си сам. Сериозно!

Много умни, талантливи хора с купища постижения признават, че копирайтингът просто не е тяхното нещо.

Тук се намесвам аз. Независимо дали имате нужда от съдържание за уебсайта си, лийд магнит, който кара телефона ви да звъни, или съобщение за пресата, което разказва на света за вашия невероятен продукт, аз ще съставя копие, което ще свърши работата перфектно.

Текстове за уеб сайтове

Вашият уебсайт често е първото впечатление, което клиентите получават за вашия бизнес. Уверете се, че разказва историята на вашата компания по начин, който е едновременно елегантен и убедителен.

Прочетете още

Текстове за бизнес блогове

Блогът се превръща в платформа за укрепване на връзката ви с клиентите, привличане на потенциални клиенти и печелене на доверие като експерт в индустрията.

Прочетете още

SEO копирайтинг

Поставете уебсайта си на страница 1 на Google за основните си ключови думи. Това е най-добрата безплатна реклама, която някога ще имате. След това наблюдавайте нарастването на трафика на вашия сайт.

Прочетете още

Текстове на статии / публикации

Статии на различни тематики, които извеждат нагоре, към върха, различни видове бизнеси, с разнообразни таргет групи.

Прочетете още

Текстове за мейл маркетинг

Харизматичното съдържание, което ангажира вашите абонати, ще изгради вашия авторитет и ще ви държи в челните редици в съзнанието на вашите клиенти.

Прочетете още

Писане на лийд магнити

Изготвяне на магнетични текстове за вас, такива, който ще ви изстрелят на върха и ще привлекат множество клиенти от целевите таргет групи.

Прочетете още

Текстове за брошури

Светът се премести онлайн, но брошурите, независимо дали са в печатна или цифрова форма, все още имат стойност в цялостния маркетингов план.

Прочетете още

Редактиране и корекция на текстове

Редакторът на текст ще подобри вашето копи, коригирайки всички грешки, оптимизирайки неговата ефективност и добавяйки към него професионализъм.

Прочетете още

Ако имаш нужда от думи, ти имаш нужда от мен.

Често задавани въпроси

FAQ

Копирайтърът на свободна практика прави много неща! Помагам на вашия малък бизнес с маркетинг и продажби, като пиша бизнес блогове, описания на продукти, текстове на уеб сайтове и много други. Мога също да извършвам корекция и редактиране на вашите съществуващи текстове.

Освен това можете да ме наемете като копирайтър на свободна практика за помощ с публикации в социални медии, електронни бюлетини … каквото ви трябва!

Освен че пиша от ваше име, като копирайтър на свободна практика използвам тактически подход, изработвайки текст, който предава вашето послание и подтиква клиентите ви да предприемат действия.

Зависи от вашия проект, но моята почасова такса е 25 лв. на час плюс ДДС.

Понякога може да е по-рентабилно да се договорите за фиксирана ставка или дори цена по договорка.

Мога да ви дам точна представа колко смятам, че ще струва вашата работа, преди да започнем. Ако искате официално предложение, уведомете ме.

За повече информация прочетете тази публикация –  Колко таксува копирайтър на свободна практика?

Обикновено копирайтърът на свободна практика е работил в медийната или маркетинговата индустрия… или и двете. 

Откакто станах копирайтър, работих в онлайн маркетинга, писах за вестници и списания и изградих безброй блогове, за да помогна на бизнеса с неговите маркетингови стратегии за съдържание.

Научете повече за мен тук

Копирайтингът е много субективен и от време на време първият опит не е най-успешния.

Моята услуга за писане на текстове включва две безплатни пренаписвания въз основа на вашата обратна връзка, за да стигнем с взаимни усилия до момент, в който да се почувствате удовлетворени.

За да намалим шансовете да не сте доволни от копието / текста, помага предварително да обсъдим целите и целевата ви аудитория, както и стила/тона на писане, който предпочитате.

Като копирайтър на свободна практика имам натоварени и леки седмици, така че понякога мога да осигуря работа в кратки срокове. Обадете се, след кратък разговор ще мога да дам ориентировъчен срок, като преценя и натоварването си в момента.

Поради няколко причини. Първо, може да ви е лесно да пишете, но намирането на време да седнете и да започнете е предизвикателството. Имате толкова много неща за вършене, че може да е по-лесно и по-рентабилно да възложите тази част от бизнеса си на външни изпълнители.

Освен това копирайтърите на свободна практика си знаят работата. Ние знаем най-добрите начини да напишем текст на уебсайт, така че да говори на вашите потребители и да вдъхновява за действие. Ние също така разбираме най-добрия начин да оформим блог за четливост, да е SEO оптимизиран и ред други неща.

Ако сте уверени, че можете да пишете сами, винаги можете да ангажирате копирайтър на свободна практика, който да направи окончателна корекция вместо вас и да предостави своите професионални предложения.

Искам предварителен аванс за работа на стойност 50% от поръчката.

При по-малки поръчки фактурирам в края на календарния месец за работата, която съм ви предоставил, и изисквам директно плащане по банков път. 

Ще се радвам да обсъдим условията за плащане, преди да започнем.

Работата за писане на текстове е по-лесно да се цитира по работа, а не на час, но ако желаете почасова ставка, тя започва от 25 лв. + ДДС

Телефонната и видеоконференцията правят събирането много по-лесно! Ако искате да дойда и да ви видя лично, може да има включена такса за покриване на времето за пътуване.

Но нека първо да поговорим за това, от което се нуждаете.

Понякога се обръщам към квалифицирани автори, за да мога да балансирам работното си натоварване. Цялото окончателно копие е щателно проверено и редактирано от мен, преди да ви бъде изпратено.