Казвам се Момчил Марчев

SEO консултант на свободна практика. Специалист по линк билдинг, копирайтинг, уеб дизайн и цялостни маркетинг решения.

Здравейте, аз съм Момчил – SEO фрийлансър. Работил съм SEO оптимизация повече от 23 години, както в агенция, така и за себе си.
Специализирам се в иновативни техники за линк билдинг, като същевременно поддържам добро разбиране на техническото SEO оптимизиране.
Наред с това съм работил по няколко големи проекта за копирайтинг с големи бюджети, като покрай тях се научих да пиша на много теми от живота.

Имам доказан опит в постигането на резултати в много успешни дигитални маркетингови кампании.

За да управлявам по-натоварените периоди, работя с редица други доверени експерти по SEO оптимизация на свободна практика, включително разработчици, PR специалисти и автори на съдържание, които да ми помагат по определени проекти.

Разгледайте моето портфолио за повече примери от моята работа, свържете се с Момчил в Linkedin или се свържете с мен директно  за повече информация относно вашия проект!

Защо да изберете Момчил Марчев за вашия SEO проект?

Мога да увелича вашата онлайн видимост, като използвам авангардни техники за SEO оптимизация и дигитален маркетинг. От оптимизиране на вашия уебсайт до създаване на изключителни потребителски изживявания, аз имам уменията и знанията, за да осигуря растеж за вашия бизнес.

Като доказан специалист можете да ми се доверите, за да подобря видимостта на вашия уебсайт, независимо дали е на WordPress, Joomla, Open Cart, Presta Shop или друга платформа.
Предпочитам обаче да работя със сайтове на WordPress , тъй като те имат най-добрите възможности за SEO оптимизация за моите клиенти.