Писане на статии

АВТОР НА СТАТИИ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА

23 ГОДИНИ ОПИТ В УЕБ ДИЗАЙНА И МАРКЕТИНГ ИНДУСТРИЯТА

След като учих в технически университет се захванах с уеб дизайн, като правех графичната част, колега програмираше. Още там осъзнах, че текста е изключителна важна част от успеха на сайта.

3 години по късно, започнах да се интересувам от SEO оптимизация, като това още повече ме накара и научи да ценя текстовото съдържание и важността на работата с него.

 

Като селс и проджект мениджър в множество агенции, често съм помагал на колегите за изготвяне на контент стратегии за уеб сайтове.

ДОСТАВКА НА ВРЕМЕ

Наред с предоставянето на добре написано копие и предоставянето на проницателни цитати от надеждни източници, добрият автор на статии СПАЗВА КРАЙНИЯ СИ СРОК.

Много копирайтъри не успяват да доставят обещаното на определената дата, причинявайки разочарование и допълнителна работа на клиента и/или на редакторите.

Като писател на свободна практика приемам работата си сериозно и се стремя да изпращам съдържанието в срок.

ОТНОСНО ВАШИЯ АВТОР НА СТАТИИ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА

Не мога да се сдържа – аз съм естествен изследовател. Постоянната жажда за знания означава, че винаги си задавам въпроси, предизвиквам се и се развивам.

Устойчивите иновации и дигиталното развитие са теми, които ме очароват (и пътуванията… кой писател не обича туристическите фиести?). Но честно казано, винаги се вдъхновявам от хората които дават добавена стойност, който са страстни към необходимостта знанието, което имат да се сподели.

От тънкостите на AI, през интелигентните решения за употреба на хранителни добавки, до тривиалните проблеми свързани с пътна помощ, развълнуван съм да споделя моите открития под формата на статия.