Лого дизайн

Изградете идентичността на вашата марка с лого на компанията от професионалист в бранша

Логото е основен приоритет на компанията, за да се установи стабилна основа и идентичност на марката. Това е от съществено значение за привличането на желаната от нея аудитория. За да подобрите комуникацията с вашите клиенти е важно да наемете човек за креативен дизайн на лого. Свържете се с мен за поръчка на професионална услуга за дизайн на лого, вместо да залагате работа с шаблони, като така загубите надежда за вашата идентичност и уникалност.

Аз имам доста опит в лого дизайна и предлагам великолепни фирмени лого дизайни на клиенти по целия свят. Аз предоставям голямо разнообразие от концепции за графичен дизайн на лого. Свържете се с мен днес и ми позволете да ви помогна да създадем лого, което ще помогне на вашия бизнес да се отличи в морето от конкуренция.

Ще изработим лого, с което да се гордеете.

Вашето лого е най-доброто представяне на вашата марка, което се появява на вашия уебсайт, табели, визитни картички и всички други маркетингови материали. Неговото качество определя как хората възприемат вашата компания; може да ви накара да изглеждате професионалист или аматьор, креативен или не, авторитетен или неопитен.

Моят десетилетен ми помага да проектирам персонализирани лога от всякакъв тип, включително търговски марки, буквени знаци, комбинирани знаци и емблеми. 

Дизайнът на лого е достъпен за 25 лв. на час работа; среден клиент е склонен да плати цена от около 120 лв. за своето готово лого. Процесът обикновено отнема около седмица. 

УСЛУГИ ЗА ДИЗАЙН НА ЛОГО

Създайте трайно впечатление от пръв поглед

Добре проектираното лого е нещо повече от креативно нарисуван знак, улеснява разпознаването на марката. Като специалист по дизайн на лого, аз знам как да ви доставят запомнящо се лого, което забележимо да се откроява и в крайна сметка да създава уникална идентичност. Ангажирайте се с моите услуги за дизайн на лого, за да получите перфектна емблема за представяне на вашата марка.

Помислете за някои от емблематичните марки, които си спомняте – в момента, в който видите тяхното лого, цялото име на марката или компанията, както и тяхната история, изникват в ума ви. Ето колко силно може да бъде едно лого. Аз като опитен дизайнер на лого знам как да направят перфектната комбинация от символи, калиграфия, дизайнерско изкуство и други естетически графични елементи, за да създам такова ефективно лого. Логото предизвиква емоции и усещания, свързани с вашата марка и помага за получаването на ефект на постоянно напомняне за вас, за да увеличите в крайна сметка вашата клиентска база.

Като добър специалист за дизайн на лого в България, аз съм направил уникални лога за малки предприятия, както и за големи предприятия по целия свят. Моите дизайни на лого обхващат множество индустрии като недвижими имоти, образование, финансови институции, храна, хотелиерство, информационни технологии, мода и др. Моите персонализирани услуги за дизайн на лого се предлагат в различни пакети, за да отговарят на нуждите на всеки бизнес. Свържете се с мен за подробно предложение относно вашето изискване за лого и за работа с един от най-добрите дизайнери на лого в индустрията.

Важни етапи на офертата – работен процес

  1. Получаване на подробности за поръчката и изискванията на клиента

Когато направите поръчка, аз ще се свържа с вас, за да разбера подробностите за поръчката. Аз трябва да знам възможно най-много за вашите нужди и предпочитания. Ако имате лого, важно е да ми обясните защо имате нужда от ново. Трябва да разберем какво трябва да постигне вашето ново лого. Освен това искам да ми посочите вашите цветови предпочитания или съществуващи цветове на марката. Трябва също така да посочите дали имате конкретни изображения и текст за вашето лого. За да разбера по-добре вашите нужди, аз ще ви помоля да опишете вашите услуги и/или продукти.
  1. Персонализиран процес на проектиране на лого

Аз наистина проявявам страст в работата си при персонализираните услуги за дизайн на лого. Веднага след като получа цялата необходима информация, ще започна да създавам вашето лого. Можете да бъдете сигурни, че ще се съобразя с всички ваши изисквания. Аз ще измисля две или три различни концепции, от които да избирате. След като решите кои дизайнерски идеи ви харесват най-много, аз ще изработя финално вашето персонализирано лого.

  1. Ревизии на дизайна на лого

Аз ще ви изпратя прототипа на вашето лого веднага след като приключа процеса на създаване. Трябва да оцените прототипа и да посочите какво искате да промените, ако е необходимо. След това аз ще направя редакции и ще ви изпратя отново прототипа на вашето лого. Ако са необходими други корекции, трябва да ме уведомите. Като цяло можете имате право на 2 промени и редактиране.

  1. Крайни резултати

След като одобрите дизайна на логото, ще ви изпратим вашите файлове. Ще можете незабавно да приложите новото си лого.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ​

FAQ

Щракнете върху бутона „Свържете се с мен“, и оставете вашите контакти в последваща форма. Скоро ще се свържа с Вас, за да уточним всички подробности.

Аз проектирам лога в следните файлови формати: ai, esp, psd, png. Ще получите вашето лого в тези формати.

Моите услуги по персонализиран дизайн на лого включват създаване на 2-3 дизайнерски концепции. Ще бъдем много благодарни, ако обясните ясно вашите предпочитания и идеи за дизайн, преди да започнем да работим по вашия дизайн.

Моята цена за дизайн на лого предполага, че след като изберете една от дизайнерските концепции, които създавам за вас, аз правя две ревизии безплатно до финалния вариант.

За да създадете изключително лого за вашата марка, аз като специалист по лого дизайн трябва да разбера философията на вашата марка. Така че, колкото повече подробности ми дадете за вашите продукти, услуги и принципи, толкова по-лесно ще бъде за мен да създам подходящи прототипи на лого.

Услугите за брандиране на дизайн на лого от Момчил Марчев гарантират най-доброто качество на дизайна на вашето лого. Готови сме да преразгледаме концепцията и да направим редакции на прототипи на лого. Така че процесът на създаване на персонализирано лого ще отнеме до 10 дни.

Нашият екип може да работи с всякакви езици за създаване на персонализирани лога.

Да, ако трябва да редактирате логото си, това ще бъде възможно.

Да ти ще си собственик. Нашият екип ще ви изпрати документ за прехвърляне на авторски права, ако желаете писмен документ. Моля, вземете под внимание, че ние ще запазим правото да покажем завършеното лого и свързаните с него дизайни в нашето портфолио.