Копирайтинг за рекламни брошури

КОПИРАЙТЪР НА БРОШУРИ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА

ВСЯКА ДУМА ИМА ЗНАЧЕНИЕ

Като копирайтър на свободна практика прекарвам много време в писане на брошури. Смешното в тази част от моя писателски живот е, че понякога може да ми отнеме повече време да напиша брошура от 200 думи, отколкото да събера публикация в блог от 600 думи.

Това е така, защото всяка една дума има значение при този вид маркетинг.
Казано по-просто, по-малкото е повече! Една брошура не трябва да обяснява всеки един детайл от вашия продукт или бизнес. Вместо това трябва да се съсредоточи върху това как решавате проблемите на клиентите си.

ПИСАНЕ НА БРОШУРА

Вашата брошура е като асансьорната презентация. Нейната задача е бързо и ясно да обясни какво имате да предложите и да накара клиента да се вълнува, за да предприеме следващата стъпка.

За да помогнете на вашия копирайтър на брошури да създаде нещо полезно, помислете за основните проблеми на вашите клиенти. Запитайте се:

  • Какво им трябва?
  • Защо моят продукт решава техния проблем?
  • Защо моят продукт е по-добър от конкуренцията?
  • Кога и как мога да помогна на клиентите си?
  • Какво мога да им предложа, за да ги накарам да закупят/резервират/запазят час?

След като сте изяснили отговорите на тези въпроси, нека поговорим за създаването на брошура, която да ги впечатли сериозно!

ОТНОСНО ВАШИЯ КОПИРАЙТЪР НА БРОШУРИ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА

Започнах маркетинг кариерата си в уеб агенция. После преминах през няколко дигитални агенции. Там добих и опита да пиша текстове за печатни материали. 

Нуждаете се от копие за вашата брошура или други маркетингови материали? Работил съм с десетки малки предприятия на подобни работни места. 

КОЛКО СТРУВА КОПИЕТО НА БРОШУРА?

Няма еднозначен отговор. Цената на копието на брошурата зависи от брифа, продукта, размера на брошурата и темата.
Ще ви помоля да споделите подробности за вашия бизнес и проект, преди да получите оферта. Наличието на предишни примери и шаблони може да намали цената.

Свържете се  за конкурентна оферта днес.