Линк билдинг

ИЗГРАЖДАНЕ НА ВРЪЗКИ : Органични услуги за линк билдинг

Линк билдинг за по-добро познаване на марката

Интернет маркетингът и връзките имат мощна връзка с успеха на всеки бранд. Дори тези, които са нови за SEO оптимизацията, разбират, че връзките от надеждни уебсайтове са от решаващо значение за получаване на видимост в търсачките. Изграждането на авторитет на уебсайта е един от многото аспекти, с които уеб разработчиците се борят в допълнение към стратегията за уеб съдържание и маркетинга в социалните медии. Повечето хора обаче не осъзнават, че класирането ви в търсачката неизбежно ще се подобри, когато положите усилия във всеки от тези компоненти. Аз от 23 години работя, за да изграждам цялостна, интегрирана стратегия за създаване и популяризиране на полезно съдържание, което да сигнализира за силен авторитет на уебсайта. Нека започнем с някои основи.

Какво представляват линк билдинг?

Входящите връзки, известни също като обратни връзки, са входящи връзки към вашия уебсайт от други сайтове с висок авторитет във вашия сектор. Колкото високо качество са вашите връзки, толкова повече вашият сайт и съдържание се считат за авторитетни за класирането в търсачките. Входящите връзки са от съществено значение за цялостната стратегия по SEO оптимизация. Комуникацията с потенциални и настоящи клиенти чрез SMM аутрич е особено полезна. Ето защо оптимизирането на социалните медии се превърна в задължителна част от SEO кампаниите за линк билдинг. Компаниите, които се ангажират да поддържат съдържанието на уебсайта си свежо и ценно, имат много по-голяма вероятност за естествена SEO оптимизация и за изграждане на връзки.

АНАЛИЗ НА КОНКУРЕНТНИ ВРЪЗКИ

Предоставям на моите клиенти конкурентен анализ, за да разберат по-добре популярността на връзките на техния уебсайт в сравнение с други високопоставени сайтове в техния бранш. При моята SEO оптимизация изграждане на връзки надхвърля сравняването на броя връзки към началната страница. Ще анализирам критични показатели за външни връзки, включително: 

  • Разпространение на входящи връзки – На повечето уебсайтове началната страница обикновено има най-много входящи връзки. Но търсачките обичат да виждат линк профил, където много страници от вашия сайт са свързани към и от други уебсайтове.
  • Разпространение на котвен текст – Текстът, който препраща към вашата страница, е от съществено значение за SEO за линк билдинг. Връзките изграждат авторитет на вашите страници и всички търсачки търсят „естествен“ линк профил, което означава, че всяка страница с входящи връзки включва разнообразен котвен текст.
  • Уместност на темата – Връзките от уебсайтове с теми, свързани с целевата страница, са по-полезни от връзките от уебсайтове с нерелевантни теми. Например, връзка от баскетболна или друга асоциация към сайт, който продава спортно оборудване, се счита за изключително подходяща за темата. За разлика от това, връзка от блог за стоматологични грижи към спортен сайт няма да се счита за подходяща за темата.
  • Надеждност –  не всички връзки са еднакви. Връзка от донор като Business Insider би се считала за по-надеждна от връзка от мама блогър и помага да установите вашия EAT (експертиза, авторитет и надеждност) .

УСЛУГИ В ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ МАРКЕТИНГА И ПУБЛИКУВАНЕТО НА ОРГАНИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ:

ОДИТ НА ЛИНК ПРОФИЛ / ДЕТОКС НА ПРОФИЛА:

Моят анализ на обратни връзки и оценки за детоксикация на връзките са най-иновативните и изчерпателни в нашата индустрия. Повече от осем години детоксикирам профили за линк билдинг, пълни с вредни обратни връзки, които влияят негативно върху класирането на бизнеса в Google. Премахнах много наказания, по точно ръчно направени наказания, половината от тях през последните години. Не позволявайте на никого да ви казва, че количеството е това, от което се нуждаете, това е напълно невярно. Единична органична обратна връзка от източник като; БНТ, dir.bg, capital.bg ще бъдат по-мощни и авторитетни от хиляди препратки от форуми и коментари или дори от средностатистически уебсайтове.

Готови ли сте да пренесете вашия линк профил на следващото ниво? Свържете се с нас днес за безплатен бърз SEO одит.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

FAQ

Изграждането на връзки е стратегия за SEO оптимизация за подобряване на видимостта на уебсайтовете в търсачките чрез получаване на обратни връзки от други уебсайтове към вашия собствен уебсайт. Обратните връзки от по-подходящи уебсайтове и с по-висок авторитет обикновено са по-ефективни за по-високи позиции в страниците с резултати от търсачките (SERP). Линк билдингът се счита за един от най-популярните известни фактори за класиране за Google.

White Label линк билдинг услугата е SEO бизнес решение и услуга, при която проекти за изграждане на връзки се възлагат на външни изпълнители за изпълнение и доставка. Аз консултирам, създавам стратегии и изпълнявам кампании за изграждане на връзки.

Еднократни / единични поръчки се обработват в рамките на 5-30 дни.

Ако обратна връзка от вашия целеви уеб сайт бъде премахната в рамките на една година, аз ще възстановя връзката безплатно, без въпроси!

За съжаление не можем да обработим нито една поръчка, докато не получим пълното плащане. 

Не, можете да поръчате толкова връзки, колкото искате.

За да разрешите всякакви проблеми, можете да се свържете с мен за поддръжка на тел. 088 855 71 55

Всички такси, платени към мен, са окончателни и не подлежат на възстановяване. 

Аз не подписвам индивидуални договори за конфиденциалност за всяка агенция или клиент, който желае да използва моите услуги, но като част от условията на моята услуга можете да сте сигурни, че се отнасям към всеки клиент с пълно уважение за конфиденциалност.