Момчил Марчев, копирайтър на свободна практика

Всяка седмица получавам запитвания от фирми за изработка на сайт и маркетингови агенции за моите копирайтърски услуги. Те искат да знаят как работя и защо трябва да ме изберат за свой копирайтър на свободна практика, за да взаимодействат с клиентите си. Накратко, ето какво им казвам.

Аз съм генералист

Работя с голямо разнообразие от клиенти, както и те. Харесва ми разнообразието и мога лесно да се адаптирам към личния стил на клиента. Моята цел е бързо да се запозная с продуктите или услугите на компанията клиент и след това да намеря интересен начин да представя тяхната информация, така че да постигне целите си.

Писал съм по широк спектър от теми: анализ на данни, отливки от изработка на дограма, ремонт на покриви, пътна помощ, кредити, хотели, жилищно строителство и много други. Кажете го така: ако някога имаше групово състезание по Минута е много, бихте ме искали във вашия отбор.

Поддържам проекти в движение

В допълнение към работата директно със собствените си клиенти, получавам много работа за подизпълнител и препоръки от рекламни агенции и фирми за уеб дизайн. Те често които откриват, че проектите им са в застой, защото клиентите не са предоставили необходимото писмено съдържание или съдържанието, което са изпратили, е с лошо качество. Аз идвам, за да „спася положението“.

Опит в писането на текстове и бизнес ноу-хау

Фирмите за уеб дизайн и рекламните агенции могат да се чувстват комфортно да ме наемат за клиентски проекти, защото разбирам от маркетинг и бизнес. Внасям 10+ години опит в писането на текстове на пълен работен ден. Обслужвам клиентите си, като се уверявам, че всеки се чувства специален и знае, че искрено ме е грижа за успеха му.

Разнообразни възможности

Аз съм многостранен и мога да пиша уебсайтове, брошури, съобщения за пресата, реклами и много други. Когато става въпрос за писане на уеб текст, имам твърдо разбиране за техниките за SEO оптимизация, които могат да помогнат на уебсайта на клиента да достигне висок ранг.

Географията никога не е проблем

Докато съм базиран в София, чувствам се удобно да работя с клиенти навсякъде по света. 

Правя го да се случи

Аз съм надежден. Никога не пропускам крайни срокове и ви уверявам, че изпълнявам всеки ангажимент. Аз съм супер детайлно ориентиран.

Когато уеб дизайнери или творчески директори на рекламни агенции ми предадат проект, те никога не трябва да се тревожат; това вече не е техен проблем. Вземам топката и тичам с нея, вероятно по-далеч, отколкото те или техният клиент са очаквали. Аз съм професионалист и това си личи във всичко, което правя.