Кой не обича да излиза за храна?  

Миризмите, културата, атмосферата и ресторантите имат всичко. 

В много отношения ресторантите са уникален бизнес. Като такива, техните уебсайтове често се нуждаят от някои специални функции, които да им помогнат да отговорят на нуждите на тяхната уникална клиентела.  

Момчил Марчев, като разработчик, предлага множество опции, за да помогне на ресторантите да персонализират своите уебсайтове и да отговорят на нуждите на своите клиенти.  

В тази публикация ще разгледаме някои от специалните функции, които той предлага за уебсайтове на ресторанти и как вашият ресторант може да се възползва.  

По-добри сайтове за по-добри заведения за хранене 

Ако управлявате ресторант, тогава знаете, че обслужването на клиентите и удобството са важни, когато искате да привлечете и задържите клиенти. Ние в mmarchev.com разбираме тези нужди.  

Помислете за следните функции за уебсайта на вашия ресторант.  

Дисплей на менюто 

Ако все още нямате дисплей на менюто, сега е моментът да добавите тази функция. Отидете отвъд остарялата, размазана картина на хартиено меню. Можете да интегрирате менюто си директно във вашия уебсайт.  

От предястия до десерти, можете да включите цялото си меню на вашия сайт, включително цени, снимки, описания и др.  

Помогнете на клиентите си да решат точно какво искат, преди изобщо да стъпят във вашия ресторант.  

Закупуване на подаръци 

Какво ще стане, ако можете да продавате своите подаръчни карти и стоки, без клиентът ви изобщо да стъпва във вашия ресторант?  

С функцията за онлайн закупуване на подаръци вашите възможности са широко отворени. Позволете на вашите клиенти да получат подарък за своите близки или за себе си, за да могат да се тревожат по-малко и да се насладят на по-добра храна.  

Ние гарантираме, че всички онлайн транзакции са сигурни и възможно най-безболезнени.  

Инструмент за редовни събития 

Ангажирани ли сте с вашата общност? Вашият ресторант често ли е домакин на събития и дейности? Какъв по-добър начин за повишаване от този чрез инструмента за редовни събития?  

Уверете се, че посетителите на вашия сайт знаят точно какво се случва, кога и къде. Улесняваме рекламирането на събития на всяка дата и час. 

Сканиране за плащане 

Системите за продажба са по-напреднали от всякога. Безконтактното плащане за вечеря на място, доставка и вкъщи правят плащането на храна по-бързо и лесно. Подобреното клиентско изживяване и намаленото време от печенето до устата ще ви накарат да се чудите защо не сте преминали към сканиране, за да платите по-рано.  

Програми за лоялни клиенти 

Вие познавате и обичате редовните си посетители, така че защо не ги възнаградите за тяхната лоялност? С функцията на програмата за лоялност на клиентите можете да накарате клиентите си да се връщат с поръчка без ред, функционалност за възнаграждение, история на поръчките, проследяване на хранителните нужди и др.  

Интегрирайте услугите за доставка 

Освен ако не сте живели под камък, знаете, че доставките и безконтактните поръчки са станали по-популярни от всякога. Сега можете да свържете и интегрирате бизнеса си с над 48 различни услуги за доставка (като Grabo, Food Panda) или можете да започнете своя собствена услуга. Никога не сте имали повече възможности, когато става въпрос за доставка. 

Сканиране за поръчка 

Какво по-лесно от клиент, който знае какво иска? Човек, който знае какво иска и който вече е поръчал. В момента клиентите ви могат да правят поръчки, преди сервитьор да дойде при тях. Просто сканирайте QR код с телефона си и можете да поръчате директно от онлайн менюто.  

Това не само ще ускори поръчките до масата, но и ще превърти времето, което означава, че можете да обслужвате повече гладни клиенти.  

Мобилни и онлайн поръчки 

Запазете спокойствието си 

Вече можете да приемате поръчки онлайн и през мобилни устройства. Интуитивното балансиране на поръчките поддържа гладкото функциониране на кухнята, така че никога да не пропуснете нито един удар (или поръчка). Вашите клиенти, които са поръчали предварително, ще се чувстват уверени, знаейки, че храната им ще бъде готова при пристигането им. И можете да се почувствате по-добре, знаейки, че ще имате време да завършите поръчка, дори в пиковите часове.  

Момчил Марчев предлага много функции, специално проектирани да помогнат на ресторантите да подобрят изживяването на своите клиенти. Но най-голямото предимство, което предлагаме, е спокойствието да знаете, че вашият ресторант никога не пропуска възможност да привлече нови клиенти.  

Тези вълнуващи функции помагат за привличането на клиенти към вашия сайт и магазин и правят възможно най-удобен за тях достъп до вашите по-разширени функции.  

Готови ли сте за по-добър сайт? Момчил Марчев сега и попитайте за добавяне на някои от тези функции към вашия сайт. Или, ако искате цялостно подобрение на функцията и стила, тогава е време да надстроите.