Независимо дали започвате нов бизнес и искате да изработите сайт от нулата, да промените марката или да обновите съществуващ уебсайт, решаването кой пакет за уебсайт е подходящ за вас може да бъде минно поле. 

Не всеки има уменията, знанията или увереността да изработи сайт, дори и с наличните платформи за уебсайтове, „лесни за изгработка“. Като добавите към това липсата на време и ограничения бюджет, понякога най-добрият вариант е да потърсите услугите на агенция за уеб дизайн. 

Но това създава още едно главоболие; много от тези агенции за уеб дизайн таксуват четирицифрени цени, особено ако искате сайт за електронна търговия, който е удобен за потребителя, гъвкав, адаптивен за бъдещето и приема сигурни плащания.

Имаме удоволствието да кажем, че има решение; www.mmarchev.com! Ние предлагаме професионален, изчерпателен и достъпен уеб дизайн и също така ви даваме уебсайт, който не просто отговаря на вашите нужди сега, но има всички правилни функции , които ще растат заедно с вас, докато вашият бизнес расте. Но не е свършило, след като изградим вашия уебсайт. www.mmarchev.com осигурява постоянна поддръжка, така че да знаете, че никога не сте сами.

Макс пакет 

Mаксимален пакет ви дава всичко, от което се нуждаете, за да популяризирате и развиете бизнеса си. Това е универсален уеб пакет, който е специално проектиран специално за вашия бизнес. Тъй като можете да редактирате и разширявате, с широка гама от инструменти и функции, които са лесно управляеми, вие ще имате уебсайт, който ще се адаптира към вашия бизнес и ще ви даде възможност да надминете конкуренцията. 

Вашият уебсайт също е напълно персонализиран, с неограничени допълнителни инструменти и функции, които можете да приспособите към вашия бизнес, за да се откроите от тълпата. 

Максимални характеристики на пакета: 

Неограничен брой страници – създаден от нулата, вашият уебсайт ще включва десет професионално проектирани страници, плюс вие можете да добавяте толкова страници, колкото искате, безплатно. Това ви позволява да развивате и адаптирате бизнеса си толкова, колкото е необходимо. 

Прости блогове – вграденият блог е идеалното място за създаване на страхотно съдържание, което можете да споделяте с посетителите на уебсайта си, като ги насърчавате да продължат да се връщат. Освен че е един от най-добрите инструменти за SEO оптимизация за търсачки, той ви позволява да говорите с клиентите си. 

Възможности за видео – което ви улеснява да демонстрирате видеоклиповете си и включва опции за вграждане за YouTube, SchoolTube, Vimeo и Dailymotion. 

Интегрирани емисии и бутони за социални медии – позволяващи на вашите клиенти и други хора да споделят социално съдържание във вашия уебсайт, без да го напускат. Формуляри за онлайн резервации – позволяват на клиентите ви да резервират вашите услуги онлайн чрез различни платформи, включително OpenTable, EventBrite, MindBody и ScheduleOnce. 

MailChimp имейл маркетинг – увеличете вашите имейл маркетинг кампании и достигнете до по-широка аудитория, като използвате силата на прости формуляри на уебсайтове. Събирайте имейл адреси онлайн с помощта на интеграция на MailChimp. 

Чат на живо – подобрете обслужването на клиентите си с функция за чат на живо, която ви позволява да отговаряте на вашите клиентски запитвания в реално време с Tidio Chat. 

Интегриране на SoundCloud – получавайте висококачествени записи и споделяйте вашите интервюта, подкасти, както и основни речи с вашата публика. 

Освен всичко изброено по-горе, ще получите облачно хранилище, архивиране и прехвърляне на уебсайтове, вашия SSL сертификат и възможност за приемане на PayPal плащания и вградени инструменти за ефективност, включително Google Analytics

Пакет за магазин 

Изчерпателният пакет за магазин ви дава всичко необходимо, за да управлявате и разширите своя магазин за електронна търговия и да улесните пазаруването на вашите клиенти.

Пакетът за пазаруване позволява на малки и средни предприятия за електронна търговия да продават лесно онлайн. Професионално проектиран и включващ множество инструменти и функции, както и редактор на уебсайтове с плъзгане и пускане, имате всичко необходимо, за да управлявате, развивате и разширявате онлайн бизнес. 

Освен че получавате десет уникални страници, създадени само за вашия бизнес, и възможността да добавяте толкова допълнителни страници, от които се нуждаете, докато вашият онлайн магазин расте, вие също така ще получите: 

Неограничени продукти – създайте толкова продуктови списъци с категории, колкото са ви необходими, което ви позволява да изградите уебсайта си според това как расте вашият бизнес, без никакви ограничения. 

Неограничени плащания – позволете на вашите клиенти да ви плащат онлайн и офлайн по толкова начини, колкото желаете. Дайте им рационализиран процес на плащане с различни сигурни и надеждни опции за плащане, включително PayPal, Worldpay, Sage Pay, Authipay, Global Iris и ePDQ. 

Лесно управление на продукта – контролирайте инвентара си с лекота. Добавяйте, редактирайте и организирайте вашите продуктови списъци чрез интуитивен панел за управление на продукти или чрез импортиране/експортиране на CSV файлове, които могат да се използват в електронни таблици. 

Получавайте отчети в реално време – следете дейността на вашия бизнес и управлявайте ефективността на вашия онлайн магазин с набор от вградени функции за отчитане, като например подробности за клиентите, продуктов инвентар и история на покупките. 

Направете транзакциите лесни – помогнете на клиентите си да получат гладко, рационализирано изживяване при покупка, като им позволите да купуват от вашия онлайн магазин бързо и лесно. 

Лесна промоция – популяризирайте бизнеса си лесно чрез специални оферти и опции за отстъпка, като кодове на купони, промоции за много покупки, сезонни оферти, бързи разпродажби и безплатна доставка. Добавете препоръки, като например автоматизирана функция „хората също са купили“, за да популяризирате продуктите си и да продавате повече на клиентите си. 

Добавете опции за доставка – дайте на клиентите си избор от опции за доставка чрез вашия онлайн магазин, включително отпечатване на етикети за доставка и доставка въз основа на тегло, стойност на поръчката или местоположение, осигурявайки рационализиран процес на поръчка. 

Включени са също така ежедневни актуализации на уебсайтове, SSL сертификат, съхранение в облак, вграден блог, интеграция на социални медии, опции за вграждане на видео, неограничени джаджи, чат на живо и интегриране на MailChimp , Google Analytics и вградени инструменти за ефективност. 

В mmarchev.com правим дизайна на уебсайтове лесен, гъвкав и рентабилен.